Conversatie beginnen

Account aanmaken

Aanmelden voor het gebruik van mySportsplanner.com duurt maar enkele minuten en we hebben het zo simpel mogelijk gemaakt. In het geval je hulp nodig hebt kunnen onderstaande instructies je waarschijnlijk helpen.

Naam team, Username en wachtwoord

De naam van je team en de username kan alles zijn wat je wilt. Belangrijk is, is dat de username uniek is. We laten je het direct weten als de gekozen username al is geregistreerd. In dat geval zal je een nieuwe username moeten verzinnen. Kies een password dat je niet snel vergeet. Mocht je het toch vergeten zijn dan kunnen we het direct naar je mailen (klik wachtwoord vergeten op de homepage).

Sport

Selecteer de sport die jouw team beoefend uit de rij sporten. Mocht de sport van jouw team er niet tussen staan, selecteer dan geen sport en voeg in het onderstaande vakje de sport van jouw team toe.

Team captain: voornaam, achternaam en email adres

Ieder team heeft wel een lid dat de functie van teamcaptain op zich heeft genomen. We vragen hier om de gegevens van deze persoon. De teamcaptain krijgt extra rechten op mySportsplanner.com. Zo krijgt de teamcaptain de mogelijkheid activiteiten uit het schema weg te gooien, teamleden te verwijderen en toe te voegen. Daarnaast vragen wij de gegevens van de teamcaptain om een aanspreekpunt te hebben voor het gehele team. De teamcaptain zag geen ongewenste mail ontvangen maar wordt benaderd indien het nodig lijkt voor het goed functioneren van het team op mySportsplanner.com.

Waar ken je de site van?

Wat is er voor ons nu leuker om te weten of onze marketing activiteiten effect hebben? Je helpt ons door zo specifiek mogelijk in te vullen waar je de site van kent.

Activiteitsoorten toevoegen

Hiermee bedoelen we de verschillende activiteiten van het team. Voorbeelden zijn: trainen, wedstrijd, hardlopen, eten & drinken etc. Geef hier maximaal 5 verschillende activiteitsoorten op van het team. Zodra de soorten zijn geregistreerd kan je ze zoveel herhalen als je wilt. Mocht je meer activiteitsoorten willen toevoegen of wijzigen dan kan dit later bij "Instellingen".

Teamleden toevoegen

Zodra je hier de namen en de juiste e-mail adressen van je teamleden hebt toegevoegd ontvangen je teamleden automatisch een uitnodiging via mySportsplanner.com. Deze email bevat een korte toelichting op mySportsplanner.com, een link naar de demoversie en de inloggegevens. De teamleden wordt vervolgens gevraagd hun aan en afwezigheid te registreren. Mocht je nu nog niet alle emailadressen van je teamleden bij de hand hebt dan kan je later altijd nog teamleden toevoegen. Hiervoor log je in op de site, ga je naar teamleden en toevoegen teamleden.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Aart

  2. Geplaatst

Opmerkingen