Conversatie beginnen

Teamleden

Op deze pagina zie je in een oogopslag de belangrijkste contactgegevens van al je teamleden.

Extra contactgegevens

Je ziet direct de balangrijkste contactgegevens van je teamlden. Als je ook de adresgegevens van teamleden wilt zien dien je het visitekaartje uit te klappen. Dit houd in dat je op het kaartje klikt en op deze manier alle informatie die het teamlid heeft ingevoerd kunt zien. Op deze wijze kan je ook gegevens toevoegen of bewerken.

Fotos

Naast contactgegevens kan je ook heel eenvoudig een pasfoto toevoegen. Dit maakt de pagina heel kleurrijk en geeft een leuk overzicht van je team. Zorg er voor dat je foto een JPG of GIF bestand is. De foto wordt verkleind tot 80x100 pixels. Let op: Het uploaden kan een paar minuten duren.

Teamlid toevoegen

Neem hier de contactgegevens op van het nieuwe teamlid. De nieuwkomer krijgt automatisch een email met de inloggegevens en een demo van de site. Ook wordt er direct een visitekaartje aangemaakt en wordt het nieuwe teamlid in het planningsschema opgenomen.

Teamleden bericht sturen

Op deze plaats stuur je binnen enkele seconden al je teamleden een email. Het is ook eenvoudige om een of enkele teamleden hiervan uit te sluiten. Vink alleen de teamleden aan die je wilt mailen. Dit bericht wordt direct naar het opgegeven emailadres van deze teamleden gestuurd. Als afzender zullen je teamleden mySportsplanner.com zien. Het is daarom belangrijk om te selecteren van welk teamlid het bericht afkomstig is.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Aart

  2. Geplaatst

Opmerkingen