Conversatie beginnen

Team instellingen

De meest gebruikte optie op deze pagina is het toevoegen van team activiteiten. Je ziet welke teamactiviteiten er al zijn toegevoegd en door te klikken op team activiteiten wijzigen kan je andere team activiteiten toevoegen. Als je meerdere activiteiten wilt toevoegen die je dat 1 voor 1 te doen. Zodra je een nieuwe activiteit hebt opgeslagen wordt er een box toegevoegd voor een moge

Teamlid eigenschap/rollen van teamleden

Met teamlid eigenschappen bedoelen we de rollen van verschillende teamleden. Zo bestaan er bijvoorbeeld vaste teamleden, reserve teamleden, keepers, coaches etc. Mocht er in jouw team nog een extra rol zijn weggelegd voor een of meerdere teamleden dan kan je die hier toevoegen.

Tellend maken van teamleden

Onder aan het planningschema wordt het totaal aantal teamleden dat per activiteit aanwezig is weergegeven. Er worden alleen teamleden meegerekend waarvan is aangegeven dat zij tellend moeten zijn. Een coach zal doorgaans niet worden meegerekend omdat die niet een van de teamspelers/sporters zal zijn. Mocht het totaal niet kloppen omdat er te veel of te weinig teamleden zijn meegerekend dan kan je bij teamlid eigenschappen eenvoudig aangeven welke teamleden moeten worden meegeteld in het planningsoverzicht en welke teamleden niet. Je hoeft het hokje meetellen in overzicht alleen maar aan te vinken als je wilt dat bijv. alle vaste teamleden worden meegerekend.

Wachtwoord wijzigen

Als je het wachtwoord wenst te veranderen dan kan dat hier. Het is wel van belang dat je je teamleden hiervan op de hoogte stelt aangezien zij niet meer zullen kunnen inloggen met het oude wachtwoord.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Aart

  2. Geplaatst

Opmerkingen