Conversatie beginnen

De saaie boekhouder

De eerste blog post.

Je kent mySportsplanner waarschijnlijk al een tijdje omdat je gebruik maakt van de site met sportteam. Net als 150.000 andere sporters. Zoals je wellicht ook  een keer opgevallen zal zijn, is  dat wij nooit echt veel ons lieten horen. De site draaide gewoon en als er een probleem was kon je mailen en werd het probleem in de meeste gevallen vlotjes opgelost. Dit vrij saaie bestaan van de site heeft er wel voor gezorgd dat er een grote schare trouwe gebruikers ontstaan is. Je kunt het vergelijken met bijvoorbeeld die stabiele, wellicht saaie, meneer van de boekhouding op je werk. Die er altijd is, netjes z’n werk doet en waar je van op aan kan. Dit imago heb ik niet zorgvuldig opgebouwd en is ook niet het resultaat van de laatste marketing/communicatie methodes.

 mySportsplanner.com was altijd een side-project naast mijn full-time baan, waar ik altijd het idee bij had dat er veel meer uit te halen is. Lange tijd was het excuus dat er geen tijd was. Eigenlijk betekende het dat er geen prioriteit was. Eigenlijk zonde! Daarom heb ik eind vorig jaar het plan gevat om mySportsplanner om te vormen van de “saaie boekhouder ” naar jouw “hippe sportvriend”.

Wat moet hiervoor gebeuren? De eerste stap is het opfrissen van de look & feel met behoud van precies dezelfde functionaliteiten. Een kleine stap  waarvan je de eerste schermen kunt zien op test.mysportsplanner.com. Deze site is slechts een test versie waar al zeer veel feedback op gekomen is, die meegenomen wordt in het uiteindelijke ontwerp. Na het opfrissen van de look & feel wordt de site responsive gemaakt waardoor de site zowel op desktop, tablet en mobiel er goed uit ziet. Zodra dit gedaan is worden er gave nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Mocht blijken dat de mobiele site ruimte biedt voor een app dan zal dit zeker overwogen worden.

Kortom, we zijn weer terug en horen graag jouw mening! Wat mis je? Wat kan er verbeterd worden? Ik zal hiervoor een aparte categorie maken, maar tot die tijd kun je feedback geven via contact@mysportsplanner.com.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Aart

  2. Geplaatst
  3. Geüpdatet

Opmerkingen